Skip to Content

Charts not properly refreshed in Lumira Discovery 2.0 SP2

Dear all,

We have a client who is presently facing an issue when he refreshes a Lumira story.

The stories are created in Lumira Discovery and posted in BO. The stories are based on 3 datasets that come from the same universe in data acquisition.

The problem crops up when refreshing a Lumira story, whether in BO or in Lumira, the data are not displayed (cf: image).

This happens to only 2 datasets out of the 3. The chart that are created from the 3rd dataset is correctly displayed.

In order to refresh the data correctly, we need to go in Lumira Discovery to reload the datasets.

Thanks in advance for your help!

Sameerah

image3.png (13.4 kB)
image-1.png (24.0 kB)
unv.png (191.4 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Jan 24 at 11:41 AM

    Hello - what is the data source? Would it be possible for your client to upgrade to Lumira 2.1? Which version of the BI platform is the client using?

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Apr 23 at 12:13 AM

    Hi Sameerah,

    Did you happen to find any solution to this yet?

    I am on Lumira 2.0, using Universe as the source, i get the same issue.
    The data source which is added first refreshed fine, any data sources on universe (I used same universe), does not refresh properly.

    Thank you,
    Arun

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded