Skip to Content
avatar image
Former Member

Secure Login Client - Started without access to network

Hi,

We have users that work from home and use the Secure Login Client (Fat client). We are using the SPNEGO authorization method. When they start their computer, they are not connected to the network. The SLC starts at computer startup and runs into a "No host found." error. This is correct. They then connect to the network use VPN software. Since the SLC did not connect at startup, the user does not have a valid certificate. Is there a way to get the SLC to automatically login to the SSO server after the user has connected to the VPN, or do they have to manually login after the connection?

Thanks for any help!

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jun 23, 2014 at 12:34 PM

    Hello,

    what version of Secure Login Client do you use?

    We have improved the Secure Login Client for VPN use cases in 2.0 SP03.

    The new behavior will be that if the Secure Login Client is not able to enroll a new Certificate from
    the Server (because of network errors) he will show a bubble warning message and waits till the network settings on the clients will be changed.
    After a network change is detected Secure Login Client will start automatically a new certificate enrollment.

    best regards

    Alexander Gimbel

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 21, 2014 at 04:55 AM

    The problem was solved after upgrading SSO Server to Version 2 SP3 and using the actual SLC version Version 2 SP3. Just shows, that downwards compatibility is not always given. Thanks Alex for your support!

    Best regards,

    Kent

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded