Skip to Content
avatar image
Former Member

Adapter engine not executing in sap xi

Hi Frnds,

in prod system till 24th all the channels are working fine. But from past 2 days channels are not processing any of the messages and if we see in Channel monitoring channel is showing running successfully and configured.

sender channels are picking up the files and i can see successful msgs in SXMB_MONI also.While coming to reciver adapter files are not processing.

Did all the cache refreshes and no use.Could any body suggest.

Regrads,

Narendra

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Aug 26, 2013 at 02:58 PM

    >While coming to reciver adapter files are not processing.

    Check the following things

    a) check whether file adapter could not access NFS system

    b) see whether system level hard disk is full and not able to pass files to target system

    c) Any access rights(usr/ped) priviledge is changed ...recently

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Aug 26, 2013 at 03:56 PM

    Hi Narendra,

    What kind of adapters are having problem? Are they limited to only specific types or is it for all types of adapters?

    Regards

    Abhishek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Aug 26, 2013 at 04:05 PM

    Hi Narendra,

    Ask your Basis team to check whether the file system is almost filled up. Also check the thread status (sysstatus) of the system from RWB.

    Regards
    Subhro

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded