Skip to Content

PAyroll RT

Dear Experts ,

when i run payroll in dev600(testing server) i am getting getting basic pay and other values like

say if basic pay is 20000 instead of getting like 20,000 i am getting like this 20.000 but in dev 200 i m getting like 20,000

Regards.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jul 19, 2011 at 04:31 AM

    When comparing between the two systems, when running payroll

    - Is it for the same pay period?

    - Is the employee master data identical b/w systems? e.g. employee groups, time management status, payroll area...

    - Have all transports in dev been moved to test system?

    If yes to the above 3, then i would drill into the schema and follow from the import of IT 0008 and follow it through and see whats happening at each step.... as it has to be config if not master data.

    Let us know how you go.

    Cheers,

    Brad

    Edited by: Brad Krahe on Jul 19, 2011 6:31 AM

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Jul 19, 2011 at 04:49 AM

    Please change default values in the path SYSTEM> User Profiles> own Data

    Raghu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.