Skip to Content
1

Attachement missing in my old blog

Nov 10, 2016 at 07:59 PM

83

avatar image

Hi ,

Attachment missing in my old blog, how do I get it back.

Here my is my blog code was attached when I posted this blog but now I am not able to see attachment https://blogs.sap.com/2015/08/17/how-to-find-where-used-list-of-infoobject-value-in-bex-report/#

Thank you,

Nanda

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

I've got a couple blogs that also lost their attachment during the migration to the new system.

(And no Mr(s) Moderator, I am not going to convert my old blogs into wiki pages for the sole purpose of reconstituting an attachment that is now MIA.)

0
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

Mario Tibollo Nov 14, 2016 at 08:48 AM
1

you just use the tag "Using SAP.com" for these kind of questions.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Nanda Anantha Nov 15, 2016 at 01:50 PM
0

Sure, I will update.

Thank you

Nanda

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Vadim Kalinin Nov 24, 2016 at 07:42 AM
0

Please read my discussion here about the same issue: https://answers.sap.com/questions/42608/index.html

After Oliver found the text attachments I changed the blogs to provide links.

But the main issue is not solved - in the current system it's not possible to add text attachment to the blog!

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded