Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Model Export problem

Hello!

I wan to export a model to import the model on an other system.

But if I click on the Export button just another popup will be opened: "Exporting..." and nothing happens.

Regards

Armin

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 16, 2008 at 07:12 AM

    Hi Armin,

    Is your model in the shared repository or the local repository? Which SP version are you using?

    Best regards,

    Dharmi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Armin,

      in IE7 go to Tools -> Internet Options -> Security -> Custom level -> scroll to Downloads and enable Automatic prompting for the file downloads That should help!

      Regards,

      Kevin

      Edited: Ok, we are posting in parallel here 😊

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.