Skip to Content
0

In VF03 problem with generating service object PDF attachment when output is issued through e-mail.

Oct 03, 2017 at 06:31 PM

119

avatar image
Former Member

In VF03 when we issue output(Print- NACHA= '1' ), automatically a PDF attachment will be created in service object. But when we issue output(Email - NACHA= '5' ) the attachments link itself is grayed out as shown in the attachment.

attachment-list1.jpg

Please help if anyone knows how to fix this..

Thanks In Advance,

Neelambika

10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

3 Answers

G Lakshmipathi
Oct 04, 2017 at 06:38 AM
0

Not sure from where you have taken that screen shot. It seems that your question requires additional information. Please make sure that your question outlines the steps you took to find information and create the question again. This way members will know that you searched and were unable to find what you needed.

You may also want to include screenshots of what you're seeing, to help members further understand the issue. And please provide some additional details, as the question is fairly short.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Margaret Kreytak Oct 04, 2017 at 10:55 PM
0

There are a few different ways of archiving invoice outputs. Often it is done using SAP ArchiveLink.

You indicate that you are successfully archiving the output from an Output Type with Transmission Medium = 1 (Print output). Check the Storage Mode in VV33 for the Output Type that is working correctly. If the Storage Mode is set to 2 (Archive only) or 3 (Print and archive), that would indicate that SAP ArchiveLink is probably being used and is configured for Object Type VBRK.

In that case, it would be a simple matter to change the Storage Move in VV32 for the Output Type with Transmission Medium = 5 (External send).

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
Jelena Perfiljeva
Oct 04, 2017 at 08:10 PM
0

I don't think there is anything to "fix" as standard doesn't work this way AFAIK. I vaguely recall someone asked a very similar question before (a while ago) and it turned out either some custom ABAP or some add-on was doing the attachment. My memory is a bit fuzzy though. Search in Google.

Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded