Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Dep posting prolem T-code AFAB

Hello

I am to trying to post depuration but I am not getting the list of account determination and a balance, except one account determination all the account are listed over there and showing balances. can some body tell me what is the step I missed I checked AO90, OAOA OAZY but not able to find out the problem there is asset class which is maintained account determination is assigned.

I a facing a problem in T_cods AFAB

Thannks

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jun 12, 2007 at 12:07 PM

    (1) Please check if there are some values in planned depreciation for any of the missing assets (AW01N) - the depreciation key used might be pointing to 'No Depreciation'

    (2) Check the depreciation start date in some of the assets - based on your period control, depreciation may be starting at a later date

    (3) Most likely, this is not a missing configuration, but asset master data issue - the depreciation run would have displayed errors in the former case.

    Hope this helps.

    Regards

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.