Skip to Content
avatar image
Former Member

The Extractors 0CO_OM_CCA_9 (Delta Loading) , 0CO_OM_CCA_1( Full Loading) getting Zero Records into SAP BI System.

Hi Frnds,

Problam : The Extractors 0CO_OM_CCA_9 (Delta Loading) , 0CO_OM_CCA_1( Full Loading) getting Zero Records into SAP BI System.

Recently we have done EHP Upgradetion for ECC System. After that we are faceing this problem. Info Package Request is getting successful but pulling "Zero" Records. I have checked through RSA3 in ECC For both the extractors, There it self it is showing "Zero" Records.

In Info Package request monitor status tab it is showing below message.

No data available

Diagnosis

The data request was a full update.

In this case, the corresponding table in the source system does not

contain any data.

System Response

Info IDoc received with status 8.

Procedure

Check the data basis in the source system.

Please help(any additional patches, Notes or settings required) me on this as soon as possible.

SAP BI VERSION : BI SIDE

SAP_BW   700    0020 SAPKW70020   SAP NetWeaver BI 7.0


SAP BI VERSION : ECC SIDE


SAP_BW   740   0012  SAPKW74012   SAP Business Warehouse

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Oct 27, 2015 at 06:07 AM

    Can you try running the Extractor in the RSA3/RSA2. If it is fetching the records there, please replicate the extractor again and try. Else share the output,what you are getting ,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Oct 30, 2015 at 04:36 AM

    It shows there is no record to extract, in that system, for that extractor.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 30, 2015 at 10:25 AM

    Hi Sekhar,

    Please cross check about required authoritarians.

    Thru SU53, you may find missing authorizations.

    Run RSA3 and check for authorizations at SU53.

    Thanks

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 30, 2015 at 10:32 AM

    Hi Sekhar,

    Please check whether the Extraction User is having the required Authorization

    Go to SM37 and check the log of the extraction job and also check the user of that job has the required authorization.

    Regards

    Vivek

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded