Skip to Content
avatar image
Former Member

Problem in delta load with Z field

Hello Experts,

We have CRM 5.0 system and as per the requirement we have
added ZFIELD to BUT000 table. This field is added to BUT000 via EEWB – Easy
Enhancement Workbench. This field is also BW enabled.

BW enabled means – this field is used / available to BW
extractor for further analysis.

We update this ZFIELD with custom program – FM BUPA_CENTRAL_CI_CHANGE.

When full load is done – data flows to BW correctly, ZFIELD
values are reflecting correctly. But when we are doing delta load it is not
working.

If we use BP t-code delta works perfectly. So issue from BW
side is ruled out. The FM BUPA_CENTRAL_CI_CHANGE is not triggering the change
record for this BP. But then I don’t see any other FM / BAPI to use so that
change record is also created.

Could you please provide any pointers or any checks to
overcome this problem?

Thanks in advance.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Feb 19, 2015 at 06:10 AM

    Hi Ashtankar,

    When you are changing the attributes(say ZFIELD) and save the transaction in BP, Is this updating the CHDAT(Change date) in BUT000?

    If the change date is being applied, then Delta shouldnt be a problem - if you are using datasource 0BPARTNER_ATTR.

    In order to check if the delta is being captured or not, you could use TCODE RSA7. Also, this brings the Doubt when you say Full load works while delta doesnt, try Re-initializing the datasource from BW after Datasource replication - because there have been some changes effective in Source system which the BW system/Delta queue might take into consideration.

    Regards,

    Thejas K

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded