Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Unwanted Server listed

Hi,

I have installed Business Objects 4.1 SP4 on QA server. The installation was successful. When i login into CMC i do see the Dev Server listed under the Nodes Along with QA server. Also in the CMS properties - i do see the Dev Server listed under the 'Remote CMS Server'.

Tried to re-install, but facing with same issue.

why is this happening??

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 21, 2014 at 06:32 PM

    Hi Rajshekar,

    Are you doing a full install or a custom install in the QA system?

    It seems that the 2 environments are getting clustered.

    Are you using a default CMS database that is shipped with Bi 4.1?

    or are you using a custom database for QA install?

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.