Skip to Content

SAP Netweaver 7.3 AS JAVA Availability & Performance Tab is blank in NWA

Hello Experts,

I have installed a new SAP Netweaver 7.3 AS Java (+EP +NWDI) on Linux & Oracle DB.

After installation, I am able to log on the Java Application Server and Portal, however in NWA when I navigate to tab "Availability & Performance" no data is visible over there instead of a tiny image logo at the top left corner as shown below (Running on IE8)

Also afterwards, if I click on any other Tab, it doesn't navigate.

I am doing all this with the Administrator user per se.

I have tried to re-bounce SAP, Kernel 720_REL is on latest patch.

However I would be applying support package stack soon, but i don't think so it is related to that.

Any ideas? what could be the reason behind this?

Regards,

Akshay.

NWA.JPG (63.5 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer

  • Best Answer
    May 09, 2013 at 05:23 AM

    This issue is not specific to Java Application Server.

    It was related to the front-end browser. I verified by accessing NWA on other front-end clients and it is coming nicely. So i restored by browser to default.


    monitor.JPG (75.3 kB)
    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Oh, it's the flash player!! Many thanks for your reply!

      We certainly don't have a flash player there!! And the Customer probably won't agree to have

      it installed on the system! I can't also access the system from my system directly (it works with SAP GUI, but not through the browser), so I can't use my locally installed Firefox either.

      I am suspecting the firewall and I've requested to have the java ports open, but nothing yet...