Skip to Content
0
Apr 23, 2013 at 02:30 PM

WAD Problem after Migration 7.0 -> 7.31

43 Views

 

Hi All,

we are facing an issue with some WebTemplates after updating to BW 7.31 SP6. The WT consists of quite a few DataProvider which are dynamically assigned to the corresponding queries depending on the current state of the selection by the user. This process seems to work to a certain extend but then an exception BICS_PROV_GET_INITIAL_STATE is thrown and the WT dies. The exception is thrown when executing a refresh (REFRESH_DATA) or when changing tabstips.

The same WTs are working quite well in 7.0 . A possible source was the note 1807309 (as it refers to the error and is not inherited in SP6) - we have implemented the note, but this was not the solution. Has anybody a suggestion what might go wrong?

Edit:

I have tested some things and the eror occurs if I want to access Data by Selection Binding :

<bi:ACTION type="CHOICE" value="INSTRUCTION" > <bi:INSTRUCTION > <bi:EXEC_PLANNING_FUNCTION > <bi:PLANNING_FUNCTION value="PLANFUNCTION25" /> <bi:SELECTION_BINDINGS type="UNORDEREDLIST" > <bi:SELECTION_BINDING type="COMPOSITE" index="1" > <bi:CHARACTERISTIC value="THEME" text="Theme" /> <bi:SELECTION_BINDING_TYPE type="CHOICE" value="ITEM_CHARACTERISTIC" > <bi:ITEM_CHARACTERISTIC type="COMPOSITE" > <bi:ITEM_REF value="ANALYSIS_ITEM_15" /> <bi:CHARACTERISTIC value="THEME" text="Theme" /> </bi:ITEM_CHARACTERISTIC> </bi:SELECTION_BINDING_TYPE> </bi:SELECTION_BINDING>

This approach was working - as stated - in 7.0, but is obviously no longer working in 7.31.

Best Regards,

Frank

Message was edited by: Frank Glahe - new findings