Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

I am using BO 4.0 with Live Office, and I am not able to see any of my reports from repository

Hi All,

I am using BO 4.0 SP2 with same version of Live office installed on my client machine. Live office is enabled also and using it with Excel 2007

I am able to connect to repository but not able to see ay reports. Why is that so?

pastedImage_0.png (109.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Mar 05, 2013 at 06:17 PM

    hi,

    If you would like to insert e.g. web intelligence reports, then you should click on "interactive analysis" in your screenshot, not on "open from repository". I guess this is why you are not seeing reports in that window.

    Best regards,

    Victor

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.