Skip to Content
avatar image
Former Member

Stock not visible in Element Tab of Product View

Hi Experts,

Good day to you!

I am sending stock (0B) in APO and I cannot see it in Elements Tab in Product View. But it is visible in Stock Tab. Do you have an idea on the possible causes of this issue?

Appreciate your help on this matter!

Regards,

Kris

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Mar 04, 2013 at 01:58 PM

    Hi kris,

    You can check following points here,

    1) check if the initial data transfer is been successful or not, check the transection SMQ1 in ECC and SMQ2 in APO.

    2) If you are not ablt to see anything there, then run CCR report to check for exact reason for the issue.

    Please check and let me know if you find anything with this.

    Rgds

    Sourabh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Kris,

      Please check you RRP3 user specific settings, if there is some issue.

      Also try to post a new stock entry if that gets through.

      And this is not some special kind of stock, please confirm.

      Rgds

      Sourabh

  • Mar 04, 2013 at 08:46 PM

    Kris,

    APO displays the network stock of given product in stock and versions tabs irrespective of what location you selected (at least as of SCM ver 7 EhP1). The stock tab display is very much similar to MMBE report (sans expired stock) in ECC executed with material number alone.

    You need to explicitly mention the correct location in product view to see the stock at that location.

    Thanks,
    Rajesh

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Kris,

      Assuming that you have done correct checking of everything suggested earlier, i can think of nothing else, it will be good idea to raise an OSS message for SAP to check this issue.

      Rgds

      Sourabh