Skip to Content

Problem with creating Auction in SAP CLM

Hello.

we've just installed CLM 9.0. We imported Company Quick Start Workbooks.

Now we can create projects, RFP's, contracts.

But when I try to create a new auction, I select in the main menu Enterprise Sourcing -> Auctions -> Create Auction, then select auction type - then nothing happens, I return to the initial screen (Home screen), no errors are on the screen. The same happens when I try to create auction from the project.

Could you please help?

Thank you and best regards,

Andrei.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Feb 28, 2013 at 03:50 PM

    Hi Andrei,

    Do you have any Auction Types set up?  This is a pre-requisite to creating an Auction.  Sometimes, folks inactivate the Auction Types to force users to use a template.  Is this a possibility.  Those are two things that I would look at first.  Please check and let us know.

    Thank you,

    Rosemary

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 28, 2013 at 04:11 PM

    hi,

    Are the various auction types configured in your system? Please check in Setup > Document Setup > Auctions > Auction Types. It should show you what all Auction types are available in your system to create Auctions from.

    You may need to import the Enterprise_QuickStart-xCLM workbook to get the Auction types configured. This is what we had imported for V7.0 and you will need to get the corresponding workbook for 9.0

    Thanks,

    Vikram

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Rosemary, Vikram.

      Yes, auction types are configured in the system, I guess they were imported from Enterprise_QuickStart.xls, I didn't created them manually. There are Reverse Auction (Standard), Reverse Auction (Standard with Proxy) and other auction types.

      Where can I see some logs with possible errors? I've found some application logs in e-sourcing installation folder (files eso.5.log, eso.2.trc), but they are not really useful.

      What else should I check?