Skip to Content
avatar image
Former Member

Error when creating system in Portal for SSO

Hi all,

My ECC sysem is on ERP 6.0 EHP6 and Portal on NW 7 EHP3. I have to do SSO between the 2.

In portal, under Portal Content I have no 'system landscape' directory. So i created a folder as 'systemlandscape'. then I tried to create a system from template by right-clicking on the folder (dedicated server). I entered the system details and click on Finish, I get the foll. error:


16:00:00 - Object was not
created. Try again later. If the problem persists, contact your system
administrator.

I'm not able to proceed. Pls help.

regards.

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Feb 14, 2013 at 05:51 PM

    I take it you are not very experienced with NetWeaver Portal? Can you get help from an experienced portal consultant? There is no "systemlandscape" directory, there is only the "System Landscape" tab under "System Administration". There you also have a specific view to your Portal Content Catalog, so that you can create objects of type system. System objects can be stored anywhere in the Portal Content Catalog.

    After that introduction, please include a screenshot of your problem together with +/- 3 entries from the defaultTrace when the error occurs. Include the traces as an attachment, not embedded in the message.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Feb 15, 2013 at 02:29 AM

    Hi Suraj

    Please follow the procedure from below link

    http://wiki.sdn.sap.com/wiki/display/EP/SSO,+Configuration+Steps

    if you get any doubt you can ask.

    Thnaks

    Mahipal

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded