Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

gui 7.30 crashing

I am using GUI 7.30 for last 4 months. From last couple of days I notice that my GUI 7.30 is crashing ( closing without error message) when I open New ABAP Editor/ New Debugger. It's working fine if I switch to Old Editor/Classic Debugger it's working fine. Did anyone had this issue in GUI 7.30?

Please let me know how it can be resolved.

Thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 18, 2013 at 03:32 AM

    Hi Venkat,

    One week back exactly I faced the same problem and it was rectified by installing the gui PATCH 11. That is the only way you can resolve it.

    Below is my question previously I raised and which is resolved by installing that patch.

    New abap editor is not working

    Regards,

    Praveen Chitturi.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jan 18, 2013 at 06:37 PM

    Hi venkat, Was it helped to you? Regards, Praveen Chitturi

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.