Skip to Content

Web Dynpro missing icons (SE80 and Side Panel)

We recently upgraded to Enhancement Pack 6. I noticed now in the Web Dynpro designer (SE80) that for some new elements, like RatingIndicator and DropDownListBox, the icon is missing. It just displays and 'X'. Also, I have added the Side Panel to a custom application and the icons for Expand/Collapse are also missing (shows an 'X').

Anyone know how to get these icons to show?

Thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jan 10, 2013 at 04:15 PM

    Hello Kenneth,

    you can try several things:

    1) Have you checked, if all necessary SICF nodes ( public, options ... see note ) are activated?

    2) Call transaction SMICM and clear cache

    3) Have you cleared your internet explorer cache?

    Kind regards,

    Hendrik

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.