Skip to Content

Change in Technical System assigned to business system

Hi Experts,

We have some PI interfaces configured with an ECC system as sender.

We have a situation where we have our ECC system copied to another (temporarily).

Now, we wanted to handle this scenario as follows.

1) Create Technical system for the new ECC system.

2) Assign it to old Business system.

3) Necessary idoc configuration has been done in the ECC side.

But when we send idocs, we are still getting an error in SM58 of ECC.

No service for system XXXXXX, client XXX in Integration Directory

can you tell me what is missing in this case?

Best Regards,

Ravi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jan 08, 2013 at 08:38 PM

    Hi,

    maybe you need to refresh the adapter specific identifiers in the BS for ECC in ID ? (from BS menu) ?

    it should be the same but maybe it will associate it with the new TS ? (I'm guessing but try it)

    Regards,

    Michal Krawczyk

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.