Skip to Content

excise values in migo

Dear experts,

In depot process while doing MIGO excise values are not getting captured . \

pl help.

I have done all the relevant settings.

regards

Ajith

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

4 Answers

  • Jan 08, 2013 at 06:22 AM

    hi

    when you do the migo system not capture the excise details , then done the J1IG with reference to MIGO document , then it then it will up date you capture the J1IG then it show at MIGO level

    pl try this

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 08, 2013 at 07:08 AM

    Moved from SAP ERP Sales and Distribution (SAP SD) to Internationalization and Unicode which is related to CIN

    G. Lakshmipathi

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jan 08, 2013 at 10:26 AM

    Hi,

    Pls check your configuration in below mentioned path so that you can see excise values in in MIGO for depot. However, in case of depot, J1IG need to be used for posting excise quantity and values in R23D registers.

    SPRO-Logistics – General-Tax on Goods Movements-India-Basic Setting- Maintain Excise Groups

    and for your excise grp as depot, flag on EI create RG23Dselection under MIGO heading at the bottom.

    This will ensure that you can see excise details in MIGO itself for this excise grp.

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Jan 10, 2013 at 04:41 AM

    Hi Ajith,

    Are u able to see excise tab?

    Do you have excise values in your PO?

    Regards,

    Brinda

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded