Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Deploy a customer specific solution

Hi Experts!,

I am having some trouble deploying my customer specific solution,

I was able to get it activated and the status is currently deployed ; When I attempt to look for my extension fields i fail to see them within the by design ui.

is there a step i need to do after the deployment?

Why can't i see my extensions fields? my tenant is currently in preproduction could that be the cause?

Thanks for any help

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Dec 08, 2012 at 10:54 PM

    Did you set the business configuration objects, sets and stuff?

    If you do, just try to scope your solution, maybe that's your problem!

    Hope that to be helpful

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.