Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Re-init activity

Hi all,

I have done re-init for 0sd_c03 cube

at the r3 side I deleted setup table and queue relevant. After finishing of setup tables I started delta init wo data and then full REPAIR. Upon data load I run v3 job however after a whıle I realızed at lbwe shows the job schedule is showing red light with NOT MAINTAINED.

Another Issue...I have unintentionally deleted ınıt ındıcatorr for 2lis_13_vdhdr 2lis_13_vditm and 2lis_13_vdkon without my will. Might that happen connected to some other activities I have done...

So what I have now is a full setup table from 05 March 2008 till 30 November 2013....

What would be my steps to catch the uptodate data ın 0sd_c03, covering delta from 30 nov till now....

Many thanks for those support this thread.

Eddy.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Dec 05, 2012 at 04:02 PM

    Hi Eddy,

    As you have data till Nov 2013(?) in setup table, you can reinitialize delta and then start delta load, you will get updated data in delta load.

    Regards,

    Ganesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.