Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Performance issue in CPS Production system

Dear All,

We are facing performance issue in CPS production system and not able to force run (Submit ) the job. The submit page on clicking submit for a job does not open. Hence no force runs are possible.

Request your help please. Moreover after sometime the CPS home and job monitor pages take a lot of time to load.

**We are facing this issue after upgrade of NW and CP component

NW : 7.0EHP1 SP08 to 7.0EHP2 SP11

Scheduler component : M33.21 to M33.66

Regards,

Arun

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 22, 2012 at 12:51 AM

    Dear Arun

    Regarding the performance issue,could you please refer to the following my blog firstly ?

    http://scn.sap.com/community/cps-by-redwood/blog/2012/09/20/thread-dumps-and-heap-dumps-for-sap-cps

    Best regards,

    Gao Feng

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.