Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Issue with SAP JVM installation using SAP JVM Switch Tool

Dear Experts,

I am facing a strange issue while applying SAPJVM using SAP JVM Switch Tool. At the last step of Restart Instance DVEBMGS01 sapinst is running for long time saying "starting DEV/DVEBMo1 (ABAP ACTIVE, Java RUNNING).

I checked ABAP & JAVA processes in OS level and all are running fine. Also able to start configtool successfully. Still SAPINST is not moving forward.

Please find the screenshot below.

I am also attaching log files as well.

Please let me know how should I proceed.

Thanks

Rajat

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 20, 2012 at 07:24 PM

    I think problm is because "rslgcoll, Central Syslog Collector, GRAY, Stopped, , , 20477" that I caught from attached logs.

    For this please check SAP Note 2448

    Message was edited by: Rishi Kumar Dubey

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.