Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Equipment view not seen after add screen 045 in Set View Profiles for Technical Objects

Hi PM Expert,

Please advise what config is missing? I added screen 045 in set view profiles for tech object under Stucture Tab. But the equipment view is not seen. Why?

Please assist

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 01, 2012 at 10:36 AM

    Hi,

    Please add 040 along with 045.

    Regards,

    Kaushal Rai

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Greetings Mitra, Kalushal,

      The screen area 045 for "Equipments" should be visible regardless of 040 being also assigned.

      Are you adding to the right screen group under "Set View Profiles for Technical Objects" and is the view profile maintained correctly under "Maintain Equiment Category" in SPRO?

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.