Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

ESS MSS EHP5 Service Map Links not working

Hi experts,

We are implementing ESS MSS for EHP5 " ECC 6.0

Portal is 7.02

R3 is ECC 6 (Basis is at level 700)

We did all the configuration as per the documents provided by SAP and initially every thing was working fine.

Then we customized the Launch Pad to remove some of the linkes form the Overview screen. The new launch pad is successfully showing up only the intended icons but inside those services none of the links are working. When I click on those links in portal nothing is happenning at all. While customizing the launchpad we ensured that we created a custom launch pad object and modified the custom one only. In that case the standard launch pad should work fine but now the standard one also is not launching any application at all.

I checked the portal HTTP Access log files and I can see that portal is initiating a http request and the acess code is 200 (which is for success).

Can any one let me know what could have gone wrong.

thanks in advance,

PK

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

4 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 29, 2012 at 04:46 PM

    figured out the solution. It was due to missin authorisation ... yet to figure out the required set of authorisations though 😊

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 30, 2012 at 05:07 AM

    Hi PK,

    Please send me ur email id i will send.If want any help call to me.

    Thanks

    Sivavardhan

    7507954169

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Oct 30, 2012 at 05:14 AM

    Hi PK,

    Bellow link discribed all thing this more than enf.Please follow same thing to all.

    Definetly it will work.what ever your expecting.

    http://scn.sap.com/docs/DOC-30218

    Thanks

    Sivavardhan

    7507954169

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Nov 14, 2012 at 04:16 PM

    Hi All,

    It was not a probloem with the configuration ... My laptop is strangely causing the problem. When i access ess from some other system the links are working fine. It apparently is something to do with my laptop. Dont know what the cause is, but I stopped using that laptop now.

    Creepy but thats life in SAP 😊 😊

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.