Skip to Content
avatar image
Former Member

Employee Profile button not working in HRMSS_EMPOVER_TEAMVIEWER

We are using HRMSS_EMPOVER_TEAMVIEWER Web Dynpro Application Configuration for MSS Team Viewer. When Manager access the application it shows the Employee overview screen. When one row is selected and the Employee Profile button is pressed nothing is happening. Can someone please help me what may the reson of the issue.

Webdynpro Application Name -- HRMSS_EMPOVER_TEAMVIEWER

WD Component -- HRMSS_TEAMVIEWER_OADP

Regards,

Sandip

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

3 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Oct 17, 2012 at 02:08 PM

    Hello Sandip,

    Please follow the steps and the check :

    1) Use TCODE: SE80 for performing the changes.

    2) Open the package PAOC_MSS_PROFILES_WDA from the package explorer in

    SE80.

    3) Navigate and double click on the application

    HRMSS_EMPOVERVIEW_TEAMVIEWER.

    4) To the right in the content area, choose the 'Parameters' tab in the

    tabstrip control.

    5) In the list of the application parameters and values, please delete

    the following entry.

    WDCONFIGURATIONID   HRMSS_EMPOVER_TEAMVIEWER   STRING

    6) Save the Configuration.

    Please check the note 1728684 for the same.

    Best Regards,

    Deepak..

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Oct 31, 2012 at 10:03 AM

    Hi Sandip,

    I too have the same problem.

    When the 'Employee Profile' button is clicked, nothing happens. If the issue is fixed, could you please help me.

    Thanks,

    Satish

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Sagar Gadre

      Hi Sagar,

      Thank you for the response.

      We solved the issue and it is in the same place DISPLAY_PROFILE method in HRMSS_TEAMVIEWER_OADP.

      The standard function module HRTMC_SET_PERSON_DATA to store employee number in memory failed and we used method cl_hress_employee_services=>set_pernr_to_memory.

      Thanks,

      Satish

  • avatar image
    Former Member
    Feb 17, 2013 at 01:36 AM

    Hi

    I have the same issue. I  already did all the settings mentioned in the above posts including change the method  DISPLAY_PROFILE and still doesn´t works.

    When the 'Employee Profile' button is clicked, nothing happens.

    Can someone help me please?

    Thanks,

    Maria

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Satish,


      Thanks for the quick reply.

      I made de changes you mentioned and using HRESS_A_PERSINFO in launchpad, the button works but I still have 2 issues:

      - When I add ZHRMSS_EMPOVER_TEAMVIEWER in portal (with abap webdynpro iview) the buttons "Employee Profile" stops working. This situation also happens in Overview Menu (ESS Menu launchpad). In se80 links work fine but in portal nothing  happens when I click in link. We are working with SAP Netweaver 7.3 SPS7. I already changed Navigation Mode in launchpad but didn´t work.


      - If I replace "Application" for HRMSS_EMP_OVERVIEW_PROFILE and Configuration for HRMSS_EMP_OVER_PROFILE in launchpad, when the 'Employee Profile' button is clicked, I get the error: "The application can not start because of missing personal ID... The application HRTMC_EMPLOEE_PROFILE ID performs this id from the USER in the context determined by the ESS and not need it with no transfer ID".

      Thanks.

      Maria

      img01.JPG (78.0 kB)
      img02.JPG (29.4 kB)