Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problem running add ons on windows XP OS

Dear all,

i have one add on, at client side it runs fine on windows 7 OS

but its not running on windows XP OS

any idea how to overcome from this problem..??

Thanks in advance...

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Oct 05, 2012 at 04:53 PM

    Hi,

    Any error message?

    Your addon was compiled for which platform?

    Which .Net framework did you use to build your addon? Does the XP machine has the framework installed?

    Does your addon requires any specific reference which the XP machine does not have?

    Regards

    Edy

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Edy Simon

      Dear Edy simon,

      Thanks for your all reply

      i have checked on new machine the actual problem is

      if the XP machne have SAP server installtion and SQL server installatioin at that time all add ons are running fine, but if that machine have only SAP clinet at that time add on is not running....

      so we need to find out the ans for this....

      i am tring the various ways if you have find some idea to get out of this then please tell me....

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.