Skip to Content
0
Former Member
Sep 24, 2012 at 09:13 AM

Wrong display of system components in Tx SXMB_MONI

103 Views

Dear Experts,

I have a problem in the display in the sender and receiver component in Tx sxmb_moni as well as in Configuration & Monitoring Home.

Executed From StartTime EndTime Sender Component Sender Namespace Sender Interface Receiver Component Receiver Namespace Receiver Interface Pipeline Type 9/24/2012 8:48:49 AM 8:48:50 AM SAB800 urn:curr.exchange.rate.integration SI_ECCProxySync_OB BC_XEService urn:curr.exchange.rate.integration.automation SI_ThirdPartyWebServiceSync_IB CENTRAL Synchronous 9/24/2012 10:49:07 AM 10:49:08 AM SAB800 urn:exchange.rate.integration SI_ECCProxySync_OB BC_XEService urn:exchange.rate.integration SI_ThirdPartyWebServiceSync_IB CENTRAL Synchronous

The scenario is ECC <--> SAP-PI 7.31 <--> 3rd party WebSite. I am able to receive correct response in the sync scenario.It should display in Tx sxmb_moni as

9/24/2012 11:09:25 AM 11:09:26 AM SAB800 urn:exchange.rate.integration SI_ECCProxySync_OB BC_XEService urn:exchange.rate.integration SI_ThirdPartyWebServiceSync_IB CENTRAL Synchronous 9/24/2012 11:09:26 AM 11:09:26 AM BC_XEService urn:exchange.rate.integration SI_ThirdPartyWebServiceSync_IB SAB800 urn:exchange.rate.integration SI_ECCProxySync_OB CENTRAL Synchronous

I checked in both the Business Component and in the tab checked for the Sender and Receiver Interface which is fine.

I can change the entries in the Business Component of the Website which I created Manually but not in the Business System

of ECC which is driven from SLD.

Regards

Alice Rebecca