Skip to Content

SLD group assign in NW 7.3

Hi experts,

     I am configuring SLD in NW 7.3 in order to begin with transports from QA to PROD. I have created 2 Landscapes QA and PROD type General.

     I have add Business and Technical Systems to both groups. My next step is configure the transpot targets for each business systems. I have checked my BS and I've realized that the Group Property is empty --> (No Group Assigned)

If I check the Transport properties for the business system I see that the tables:

Group / Source Business System ----  Group / Target Business System

are empty

How can I assing a group?

Many thanks

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • Best Answer
    Sep 24, 2012 at 09:25 AM

    Hi Antonio,

    actually, i don't think you need a group at all. Leave the group field at transport source / target empty.

    If you want to create / assign a group: Click on the link to the assigned integration server of the Busisness System. There you can add / delete / edit groups. The group of the IS will automaticly assigned to the BS.

    Regards,

    Udo

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 24, 2012 at 10:14 AM

    Hi,

    You can go to athat perticular business system and click on add/Change target and there you can add the source and target transport groups respectively...

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded