Skip to Content
avatar image
Former Member

Job Status "In Progress" on GRC PC 10

Hello experts, hope you are going fine.

I have one question regarding RFC Connections and Schedulling on GRC PC 10.

How could be possible that I can receive data from a Bussiness Rule (Adhoc query) and then when I schedule the job, I can’t see any results but a message status “In Progress” that stays there.

Is there anyone who could share your experience based on this approach?

Regards and thanks in advance

Frank

In progress.JPG (113.9 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Follow
  • Get RSS Feed

3 Answers

  • Best Answer
    avatar image
    Former Member
    Sep 10, 2012 at 10:50 PM

    Frank,

    Check the following for errors:

    1) Events tab for this job in the Planner

    2) Errors in SLG1 in the GRC System

    3) Check the jobs in the backend system in SM37

    4) The first job on the backend runs the job and has the output.

    5) The second job sends the data back to PC.

    Double click on both jobs to see if there is an error message. For the second job, you might see one for an auth error, in which case reference note 1740509. If there is another type of error message regarding "error during retreival of logon data" it means your RFC config is not correct.

    Matt

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Silky Sharma

      Hi Silky, hope you are going fine.

      We applied the note and still working wrong.

      It shows the data on the Business Rule but nothing when linked to a control and programmed as job.

      Is there any additional idea?

      Thank you so much,

      Frank

  • Sep 11, 2012 at 03:27 AM

    Hi Frank,

    Can you confirm if the you are sceduling ABAP report.

    In that case you can check the SAP note - 1725077.

    Regards,

    Silky Sharma

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • avatar image
    Former Member
    Sep 14, 2014 at 03:25 PM

    Hi gurus,

    When I execute the ad-hoc query in my automatic control based on querys, it just gets stuck and nothing appears. What can be happening?

    Thank you so much,

    Kind regards,

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded