Skip to Content
0

No option to log on from Community Topic Page

Jan 03, 2017 at 09:23 AM

34

avatar image

When I enter the community overview page I start with a anonymous user, indicated by an 'empty' avatar. Clicking on that avatar allows me to log on (in my case via SSO) after which my avatar appears allowing me to start activities like writing blogs.

So far so good. However, when I now enter the Software Logistics Community Topic Page (http://www.sap.com/community/topic/software-logistics.html), my avatar disappears and I do not have access to the corresponding context menu.

This error occurs with IE11 and Chrome and also with other CTPs.

When I go back to the overview page my avatar reappears.

I am quite sure that this error was not present a few weeks ago...

What can I do to avoid this problem (browser settings?)

Thanks and kind regards

Harald

trqi9.png (23.9 kB)
j6tj9.png (3.7 kB)
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded
* Please Login or Register to Answer, Follow or Comment.

1 Answer

Best Answer
Veselina Peykova
Jan 03, 2017 at 09:33 AM
0

Try using the https link instead of http - this solves the problem in my browser (Pale Moon 27.0.3 x86, Windows 7, 32-bit).

A few weeks ago somebody made changes to how some site http pages work, making them not working correctly for some user/browser/OS combinations.Unfortunately, quite a few links from the universal header menu items point to the http link versions.

Show 1 Share
10 |10000 characters needed characters left characters exceeded

Hi Veselina,

thanks a lot for your super fast help. That did the trick :-)

Kind regards
Harald

0