Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

xsi:nil='true' not able to process in PI

Hi,

We are using PI 7.3 . Sender as Web Service.

We received the schema from third party and we are getting value xsi:nil='true'. I want to remove from the ta before mapping.

<DELIVERYDATE xsi:nil='true'/> the value is coming like this.

But failing inmapping.

Please help to handle the same

regards

Ram

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Aug 23, 2012 at 12:42 AM

    Hi Ram,

    You should first check with the third party to see if they can conform to the WSDL provided to you. The programming language used to create the web service will have way to not send this value. Although not relevant, have a look at http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/xmlbeans-user/200804.mbox/%3CBF6B6CA032BA0A429BD924F96765147DBF2F33@repbex02.amer.bea.com%3E.

    If the service providers can not handle this, You can handle in PI by adding an attribute nil to the element. If you need to remove the name space of the attribute, you can use XMLAnonymizer. I recently did this in the case of a .net service.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.