Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

GLM Label Print problem

HI,

I am trying to print the label from CBGL_MP01, I am able to get the preview (label with all fields).

When printing, It's only printing one corner of label with very few fields. and remaining part is empty.

It is working fine in my development system. The same label exported and imported to other system.

Any settings i am missing in printer set-up side (or) WWI Template dimensions?

If anyone had this experience before, pls., share as inputs.

Regards

kamal

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Aug 23, 2012 at 05:53 AM

    Hi Kamal,

    as the preview is working I would assume that the labelstock definition is fine. Anyway, could you pls. check those settings in CBGL_LS02 and also the IMG activity label size and label stock size.

    Can you try to switch off/on the printer. It sounds like the printer has buffered some old label definitions. Are you using the same printer in your development environment?

    Could you also check the printer driver on your WWI server? Are there any differences in the properties?

    Regards,

    Mike

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.