Skip to Content
0
Former Member
Aug 10, 2012 at 12:20 PM

uwl configuration for leave request approval

19 Views

Hi,

Please help me friends,

ours is NW7.01 and ECC 6.0 EHP4

this is my first configuring of UWL.

we want leave request approval to be done from MSS UWL.

i have created a system and tested for the following connections properties they are sucessful.

1) SAP Web AS Connection Tests the connection to an SAP Web Application Server

2) ITS Connection Tests the connection to an SAP ITS server

3) Connection Test for Connectors.

and now i have creted a webflow connector in uwl admin mentioning system alias and webflow connector only.

and saved it and registered it.

and checked for configuration uwl.webflow.system alias under Click to Manage Item Types and View Definitions.

and now dowloaded the configuration and added the following xml to it as follows

********************************************************************************************************************

<ItemType name="uwl.task.webflow.TS12300097.system alias" connector="WebFlowConnector" defaultView="DefaultView" defaultAction="launchWebDynPro" executionMode="default">

<ItemTypeCriteria systemId="system alias" externalType="TS12300097" connector="WebFlowConnector"/>

<Actions>

<Action name="launchWebDynPro" groupAction="" handler="SAPWebDynproLauncher" returnToDetailViewAllowed="yes" launchInNewWindow="yes" launchNewWindowFeatures="resizable=yes,scrollbars=yes,status=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no,directories=no">

<Properties>

<Property name="WebDynproApplication" value="LeaveRequestApprover"/>

<Property name="WebDynproDeployableObject" value="com.sap.xss.hr.lea.appl"/>

<Property name="newWindowFeatures" value="resizable=yes,scrollbars=yes,status=yes,toolbar=no,menubar=no,location=no,directories=no"/>

<Property name="openInNewWindow" value="yes"/>

<Property name="DynamicParameter" value="wi_id=${item.externalId}"/>

<Property name="System" value="system name (created under system config)"/>

<Property name="display_order_priority" value="5"/>

</Properties>

<Descriptions default=""/>

</Action>

</Actions>

</ItemType>

*************************************************************************************************************

and uploaded it with different Configuration Name, and with High Priority,

Adapt to System: system alias.

and now again re registered the WebFlowConnector and Cleared cache.

and tested uwl under MSS.

but tasks are not getting loaded under MSS UWL i can see the tracking getting populated but can not see the leave requests or any thing under tasks.

did i missed any configuration?

and please tell me which one to use

<Property name="WebDynproDeployableObject" value="com.sap.xss.hr.lea.appl"/>

or

sap.com/ess~lea"/>

and is this line correct

<Property name="System" value="system name (created under system config)"/>

any authorizations needed for manager in R/3.

i have also checked for SWFVISU settings as said in the note:779075 they are already there.

please help me.

Thanks in advance.

madhu.