Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Reg: Goods issue to Process order

Dear Friends ,

I have one issue with respect to goods issue .

For BOM Components we activated backflush and once process order is created users have removed backflush indicator to carry out goods issue manually.

Now at the time of goods issue against the order , systenm is giving me the message " Does not contain any selected items ."

Please let me know , how to correct is there any other possible way for issuing goods to order

Waiting for you replies!!!!!

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Aug 06, 2012 at 11:36 AM

    Hi,

    Check if your MRP 2 View for the MMR have the Backflush Indicator "1" set.

    /Manoj

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 06, 2012 at 05:41 PM

    If the users removed backflush indicators from master data (material master or BOM or Workcenter) then it will affect only future orders not the orders already created.

    For the orders already created, you need to remove the backflush indicator in the process order (COR2), component overview.


    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.