Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Data Extraction : Fetching 0 records using UD connect

Dear All,

Good day,

We are extracting data from MS CRM using UD Connect.

we have created the required objects for the same.

The connection is fine. but when ever we trigger the info package, always its fetching 0 records (for all the data sources).

Could any one help us what would be the issue here. any suggestions for the same

regards,

Hema Tulasi

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 31, 2012 at 02:31 PM

    Hi

    Trigger once again same IP's and see because some times it will not detect initially when we extartcing data from UD connect.

    If no luck then try to check login parameters for other systems and also check data in tables.

    In the data soucre try to go for review and check weatehr it was reading data or not.

    Jagadeesh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.