Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

LSO Rapid Publish Content doesn't work properly

Hi all.

First of all, sorry for my English.

So, I have small problem. We have development system and test system. When I try to choose course for publishing from the source list, it works only in test system. So in development system I don't see any files and folders in "publish course content" and in "storage location in repository". For example I attached screen

http://i42.fastpic.ru/big/2012/0731/6b/9a2039d21ba654ea29daabb8d975326b.jpg

RFC connection and all settings same in each systems. All paths (Upload, TEMP, and default LSO folders)and links saved in Content Management. Permissions set for everyone with full access.

Please help me.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 31, 2012 at 12:22 PM

    Hello Vladimir,

    Did you check to make sure that the logical ports were activated:

    CO_LSO_CPT_PUBLISHER_SERVICE

    CO_LSO_CPT_REPOSITORY_SERVICE

    Regards,

    Manny

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Hi Vladimir!,

      did you find any note to fix it? We got the same problem with some portuguese courses which have special character in the file name. When the WS is called it is returned an error saying that there were illegal character.

      is there a way to call the WS to allow these characters? or Is it a limitation of the WS?

      Thanks,

      Antonio

      LSO.png (83.1 kB)

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.