Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Cloud Connector hangs - Connecting State

Hi,

I am working on an application which fetches data from SAP backend through cloud connector. It was working fine but after machine restart, Cloud Connector state is "Connecting" and it's not changing to Connected or Disconnected. I checked the logs in Monitor but could not find anything helpful. Any pointers are appreciated.

Regards,

Akhil

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 31, 2012 at 09:27 AM

    Hi Akhil,

    could you please try to change the Audit Log level. It is located under the Monitor tab -> Audit-> Audit Settings -> Audit Level drop down.

    Regards,

    Nace

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.