Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Datasource enhancement-Replication error

Hi

I added one field to a datasource in R/3 and transported the change in R/3 datasource and also BW dataflow change to Test BW and Test R/3.Data is loaded and everything is working fine in Test systems.

Now I transported R/3 datasource change only to start with to Production R/3.I thought of transporting BW change some other day.So I replicated datasource in BW.Replication went fine but I noticed that 'Transfer' checkbox for this new field in datasource on BW side is not chosen eventhough this Hide mark is unchecked in extractor on R/3 side.Surprisingly,this problem didnot happen in Test datasource in Test BW system.

Any ideas about how to solve this?

Thanks.

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

2 Answers

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 27, 2012 at 08:04 AM

    Hello

    I think I know what the error is now.

    The datasource and dataflow in BW are 3.x.So I guess 'Transfer' box will be checked once BW dataflow changes are transported.(I didnot transport BW changes yet.I transported only R/3 CMOD changes to Production)

    Thanks alot.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Simon,

      It is nothing related to data flow, Even if there is no dataflow and at first u replicate it reflects in BI.

      So please follow the steps i suggested you earlier and let me know for any other issues.

      regards,

      Pankaj.

  • Posted on Jul 27, 2012 at 06:34 AM

    Hi Hayward,

    1.After replicating the datasource, goto edit mode,In the datasource fields tab-->Check as transfer.Again activate the DS.

    2.After enhancing the Datasource we neet to transport the Cmod code(RSAP0001---->ZXRSAU--(INCLUDE AND FUNCTION MODULE)) also.So collect this and Transport the respective servers..

    3.uncheck the Hide and check field only known in customer exit.

    Regards,

    Babu

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member Former Member

      Hi Simon,

      If you have transported the CMOD code to Production server, Please check the the code in Prod server and try to execute in RSA3.

      Sometimes request will be transported but it wont reflect, so Please check in RSA3 if it is working fine then you can replicate the same in BW and move further.

      regards,

      Pankaj.

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.