Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problems running the query from an InfoCube.

Hi


When displaying InfoCube data generates information but when I run the query does not generate any registration and no information, this occurs in the system of production and quality.

thanks,

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 24, 2012 at 05:45 PM

    Hi,

    Did you create based on any mulitprovider or cube?

    Check out the filters at Query level and make sure apply the same filters in listcube or at Cube.

    and also check is the data available at Cube in Quality and Production.

    Please let me know if your are still facing problem..

    Rgds,

    Naresh

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.