Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

crystal reports 2008 v1 report doesn't open in infoview

Hi,

I have a report directly connecting to an Oracle 11g r2 (RAC) database, in the CR 2008 v1 application I can view and refresh this document without problems. But once checked into infoview and try to view it I get a blank screen and after +/- 20 minutes I get a timeout error.

The report is saved with data and should not even refresh on open, but show the saved data.

Strange thing is that I also have CR reports based on universes and these open up correctly, the same with the sample reports.

Our BO environment is as follows:

  • BOXI 3.1 SP4 FP4.2 (it is also reproducible on BOXI 3.1 SP5 FP5.1 LAfix 5.1.2)
  • Windows sever 2008 r2 32-bit
  • oracle native client

Can anyone give pointers what might be the cause of this?

Guy

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Jul 24, 2012 at 03:01 PM

    Hi,

    Open the report in Crystal Designer and navigate to File -> Page Setup

    check the no printer option for the report and then save the report back to enterprise and then try to view the report and see if that helps you or not??

    -Bwuser

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.