Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

No transportation lanes passed to the optimizer

Hi All,

I am testing some functionality of TM 8 and I came across this error "No transportation lanes passed to the optimizer" when starting the transportation planning cockpit and trying to trigger freight unit for my sales orders. I need some hints to start investigating the problem.

Thanks

regards

- Aimé Guy -

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Best Answer
    Posted on Jul 24, 2012 at 07:21 PM

    Hi AimGuy,

    For the selection profile for Freight Units, are you restricting based on origin or destination locations? If so, do you have a lane identified which contains those locations?

    Regards, Mike

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Mike,

      Thanks for the hint, indeed the selection profile was not set right, as well as my start location for the transportation lane I was using. so now things are working as I corrected:

      - transportation lane ( start Loc --> End loc)

      - Configured right selection profile

      However maintain Transshipment location is a functionality i want to try next, any tips in that direction,

      Cheers

      - Aimé Guy

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.