Skip to Content
avatar image
Former Member

ff_5 issue -SM35 session not get generated--

Hello Experts,

After running FF_5 ,SM35 session not got generated. with the below message. ff-5-issue.pngTill last month everything is perfect.

ff-5-issue.png (5.6 kB)
Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

2 Answers

  • avatar image
    Former Member
    Jan 02, 2017 at 10:29 AM

    Solved the issue....Bank has sent new external transaction code called KKC which used to send as KK CESS before...we maintained the entries in table T028G for KKC...session got generated and processed successfully

    Jus make sure all the external transaction codes in the bank file are updated and mapped in OT51

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Jan 02, 2017 at 08:49 AM

    Dear Srsh,

    If you look at the documentation of this error:

    Account 10010101 222222224444444444 EUR: Statement 201406230 is not in the bank data storage

    Message No. FB770

    Diagnosis

    The previous account statment has not been imported.

    System Response

    The system permits the import regardless.

    Procedure

    You can deactivate the message for the formats Multicash and MT940:

    Effects on Customizing

    You can define when this system message is to be issued in accordance with your requirements.

    You do this in Customizing as follows: Cross-Application Components -> Bank Directory -> Change Message Control.

    The application area and message number can be taken from the technical documentation.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    Hence, the system checks that the previous statement is there in the system or not. This is a warning message and you can still proceed.

    Kind regards,

    Gaurav Agarwal

    Add comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Agarwal,

      We continued with the information message and spool got generated. but session is not picking up and postings are not happening.

      Any inputs on this..