Skip to Content
avatar image
Former Member

Solution Manager 7.1 - Issue with activating the Business Content ?

Hello,

i have an Problem with my recently installed Solution Manager 7.1 (04) on Linux (SLES11) and Oracle (11.2). I'm trying to get my EWAs from Solution Manager but it does not work. The System seems to collect all data - the Systems i want to get an EWA from are connected. Everything seems to be fine. But as the EWA shall be created i get Errors. (The Error Message is described here: http://scn.sap.com/thread/3199116)

27.06.2012 13:39:54 Trying to perform session EA0010000000019                                                          DSWP      492      S 27.06.2012 13:39:59 MODEL_KEY: CSM 0020307562 HANDLE: 4  MODEL_MODE: E  MODEL_VERSNR 00001 MODEL_CLASS: EWA Data Model  DMD      000      I 27.06.2012 13:40:18 Version A of MultiProvider 0CCMSMTPH does not exist                                                 R7I      101      E 27.06.2012 13:40:18 Job cancelled after system exception ERROR_MESSAGE                                                  00       564      A

I went through loads of Threads and so on. It seems to be an Issue with the Business Content. It looks as if i need to activate the BI content again - or activate it correctly.

Are there anywhere some "How-To's" or Instructions for "reactivating" the Business Content in SolMan 7.1 ? The most sutff i found was for SolMan 7.0 or elder - there are some solutions but i'm not sure if it works for SolMan 7.1 or is unsuitable.

Can anyone help here or give me a hint how to proceed further ?

Thanks and best regards,

Christian

Add comment
10|10000 characters needed characters exceeded

  • Get RSS Feed

1 Answer