Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Problema ao lançar MIRO - CIAP

Pessoal,

Estou tentando lançar uma MIRO para um ativo, mas o erro em anexo está sendo apresentado para o usuário.

"Item 00010 Ativo 000000040001 0000 - Tipo de imposto não configurado para CIAP."

Percebi que o problema é com o IVA pois quando eu utilizo outro IVA funciona, mas para este em específico que estamos lançando, W0, o erro aparece.

Segue em anexo os prints dos erros e da configuração do W0.

Se alguém puder me ajudar eu agradeço.

Atc,

e3.PNG (31.6 kB)
e2.PNG (25.4 kB)
e1.PNG (43.9 kB)
Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jul 16, 2012 at 06:41 AM

    movido para fórum ERP

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

  • Posted on Aug 06, 2012 at 05:24 PM

    Bom dia

    Rodrigo

    A implantação foi All-in-One?

    Se for da uma olhada no configuration Guide 104, na pagina 122 se a configuração está da mesma forma.

    Se eu não me engano para esse cenário na ativação do Baseline tem alguns passos na ativação que são manuais.

    O link para abaixar o material

    é http://help.sap.com/saap/sap_bp/BL_ERP605_BR/html/index_PT_BR.htm

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.