Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

EAM/UAM: URL to request approval doesn't allow submit.

I am setting up a workflow for EAM access.

Everythings is working fine and we can provision firefighter access as required. But!

I maintained the notification templates because they are quite bad - and because the client requested it. I included link to the access request in the new item notification to the approver, using variable %LINK_APPROVE_REJECT%

It takes the approver into the right request, but the submit button is grayed out. Under Other Actions, the Reject button is also grayed out.

If approver goes through the work inbox into the request, the button is enabled and the approval works.

I found note 1699808 which describes this exact issue for batch email reminders, but it doesn't fix the issue for this scenario.

I can't find any other notes that could resolve this.

Any input would be much appreciated.

thanks

Henrik

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

2 Answers

  • Posted on Jul 03, 2012 at 06:23 AM

    Hello Henrik,

    Here there are two parts:

    (1) Notification variable for Link to the workitem : Please refer to Note:1660261. This Note provides all details for all the notification variables available for EAM. For workitem please use LINK_WORKITEM variable in the template.

    (2) The submit button greyed out: Please refer to the Notes: 1706426 & 1670919 which deals with the task settings at stage level for EAM workflow.

    Hope the information is usefull to you.

    Thanks & Regards,

    Chandani

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

    • Former Member

      Hi Chandani,

      thanks for your input. These notes are mainly around the log workflow, not the provisioning.

      But it turns out as you can see above, that it's a very simple setting I missed...

      /henrik

  • author's profile photo Former Member
    Former Member
    Posted on Sep 10, 2014 at 07:40 PM

    Hi Henrik,

    I am dealing with the same issue. Can you help me understand what is that simple setting missing here.

    Thanks, Nitin

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.