Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Webdynpro look and feel changes after applying enhancement pack on Portal

Hi,

We have a Webdynpro application developed in the Development environment and transported to the QA environment.

Webdynpro application displays perfect in both the environments when the Development Portal and QA Portal are on EHP1.

But when QA Portal is upgraded to EHP2, webdynpro look and feel changes. In DEV portal, the background of webdynpro application

is light blue and in QA portal the background of webdynpro application is dark gray. I have checked the themes in both the environments and

they are same. Any ideas on why the webdynpro behaves differently after applying an enhancement pack?

Thanks,

Tom

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 06, 2012 at 02:24 AM

    Tom,

    it may differ from EHP to EHP. and also check with portal either they have enabled LightSpeedRendering at any environment(Dev / QA). it may help you.

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.