Skip to Content
author's profile photo Former Member
Former Member

Subreport will not display if the main report shows no records.

I have created a report in Crystal 11. I have the parameter setup to pull a specified location so that I can view the information in the main report and the subreport using the Subreport Link. If I have data in the main report I can also see all of the info in the Subreport. However, if the main report does not have any records the Subreport does not appear at all.

I know that there is information in the Subreport because I can run it from there.

How can I fix this so that if the Main report is Null it will still display the Subreport?

Thank you,

Ron

Add a comment
10|10000 characters needed characters exceeded

Assigned Tags

Related questions

1 Answer

  • Posted on Jun 05, 2012 at 05:17 PM

    Hi Ron,

    Well, that's how it is supposed to behave!

    If you've linked a database field with the subreport then a blank value is what goes to the subreport and that's why the subreport does not show anything.

    Pass the parameter created in the Main report to the subreport and see if that helps.

    -Abhilash

    Add a comment
    10|10000 characters needed characters exceeded

Before answering

You should only submit an answer when you are proposing a solution to the poster's problem. If you want the poster to clarify the question or provide more information, please leave a comment instead, requesting additional details. When answering, please include specifics, such as step-by-step instructions, context for the solution, and links to useful resources. Also, please make sure that you answer complies with our Rules of Engagement.
You must be Logged in to submit an answer.

Up to 10 attachments (including images) can be used with a maximum of 1.0 MB each and 10.5 MB total.